12 Ağustos 2009 Çarşamba

SEYİTHAN YILDIRIM

SEYİTHAN YILDIRIM
ADNAN MENDERES İ.Ö.O. 4.SINIF

RUŞEN ENES GÜMÜŞ

RUŞEN ENES GÜMÜŞ
ÖZEL İLKBAHAR İ.Ö.O. 4.SINIF

ALİ KAYNAKLI

ALİ KAYNAKLI
ÖZEL KÜLTÜR İ.Ö.O. 4.SINIF

ULUCAMİ VE EMİRSULTAN CAMİİ


8 Ağustos 2009 Cumartesi

YAZ ÖDEVİ

YAZ TATİLİ İÇİN GENEL AÇIKLAMA

Sevgili Öğrencilerim;
Okulda göreve başladığımda, beni görünce biraz çekindiniz ve zamanla alıştınız. Vakit geçti ve artık 5.sınıf oldunuz. Bu yazıları okuduğunuzda artık 5.sınıfın birer öğrencilerisiniz. . Ömür durmuyor ve ilerliyor. Ömrümüzü değerlendirmek lazımdır. Bana vereceğiniz en güzel hediye, aşağıya yazacağım maddeleri yapmanızdır. İlk olarak dinleneceğiz. Ama dinlenirken kitap okumayı unutmayacağız. Kitap okumak bizi dinlendirecektir. Devamlı olarak TV karşısında durmak bizi ne hale getirir, bunu biliyorsunuz. TV izlemenin de bir sınırı olmalıdır. Bize zarar verecek şeylerden uzak durmalıyız. Yalan söylemeyerek, kötü arkadaştan uzak durarak, kıskançlık yapmadan, cimri olmadan, israf etmeden, kavga etmeden, öfkelenmeden zamanlarımızı geçiririz umarım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.5.sınıfta inşallah beraberiz. Kazasız belasız bir yaz tatili geçirmenizi Hafiz olan Rabbim’den diliyorum.
Şimdi tatilde yapmanızı istediğim şeyleri sıralıyorum.
Öncelikle olarak bir süre dinlenin. Dinlenirken kitap okumayı unutmayın.
2. Tatil projesi için isteyen en az 2 adet en çok 5 adet yani gönüllü olarak en az iki adet olmak şartıyla ilginç basit proje tarzında bir çalışma bekliyorum.İstediğiniz çalışmayı yaparsanız daha çok isteyerek yapacağınıza inandığım için bu şekilde bu uygulama başlattım.Çünkü bazı arkadaşlar daha da çok proje yapma merakı var.Bazıları ise proje yaparken sıkılıyorlar.Gezdiğiniz yerlerin fotoğraflarını çekin ve size ilginç gelen,farklı gelen şeyleri de not alın.Albüm yapabilirsiniz.
5.sınıf düzeyinde en az 15 kitap alacağız. Anne ve babalarınıza ben kitap almak istiyorum diyerek kitapçının yolunu tutun. Dağıttığım indirim kartını kullanarak kitapları daha da indirimli alabilirsiniz. Okuduğumuzun kitapların özetlerini de alacağımız yeni bir deftere yazsın ve isteyen resimle süsleyebilir. Okullar açıldığında kontrol edeceğim.
Çok ilginç bir fikrim var.Sizin de hoşunuza gider umarım.Evet fikrimi yazıyorum: 09.09.09’da ve hem akşam saat 09’da Tüm dersler kitabının 399.sayfasında ilk 9 sorunun doğru cevabını ilk msj çekene ödül vereceğim.Numaram bildiğiniz gibi 0535 503 61 21
Arada da oyun oynamayı unutmayın. :) NOT: ARKADAŞLARINIZI BU ÇALIŞMADAN HABERDAR EDİN)
Sağlıkla ve esenlikle kalın. Ve bize dua etmeyi unutmayın. Hayırlı tatiller…

Alper YILMAZ 4-A Sınıf Öğretmeni

Özür dilerim 5-A sınıf Öğretmeni

4 Ağustos 2009 Salı